Boretti-Jobs

Join Squadra Boretti

Jobs

Currently, no jobs available. Please try another time.

Boretti
Boretti

Business Unit Manager Outdoor Trade

In deze functie stuur jij de business line Outdoor Trade aan, een strategische belangrijke unit binnen Boretti. Jij bepaalt de strategie, maakt plannen en je geeft leiding aan het team Sales (buiten- en binnendienst), Trade Marketing en Category Management/Product Development.

Read more
Boretti
Boretti

Trade Marketeer Kitchen Retail

Trade Marketeer Kitchen Retail is een hands-on en veelzijdige, operationele marketingfunctie, binnen Boretti Kitchen, bekend van de stijlvol vormgegeven iconische design keukenapparaten uit Italië. Binnen Boretti wordt gewerkt met 3 business lines; “Kitchen Retail Trade”, “Outdoor Trade” en de “Trattoria Boretti Restaurants.

Read more
Boretti
Boretti

Trade Marketeer Outdoor

Je bent de link tussen het Product/NPD-team en het Sales team; je ondersteunt met activaties, toolkits en sales support voor key accounts, je vermarkt de nieuwe en bestaande producten met opvallende launches binnen je categorie.

Read more
Boretti
Boretti

Key Account Manager Electronic Retail Trade (ERT)

Wij zoeken voor deze belangrijke positie een dynamische, innovatieve Key Account Manager met een sterk ondernemend en commercieel profiel die bereid en vastbesloten is om met Boretti een sterke positie te verwerven in het ERT-marktsegment in Nederland. Je hebt ervaring met de verkoop van Elektronische en/of huishoudelijke apparatuur, maar dit hoeft niet noodzakelijk enkel Kitchen Appliances te zijn.

Read more