Gasbarbecue

Product Photography - 10467-Robusto_Img_ImgPrdPho_FrontView.png
Product Photography - 10470-Robusto_Img_ImgPrdPho_FrontViewOpenDoors.png
ROBUSTO

Gasbarbecue

Dankzij het grote grilloppervlak van de Robusto tovert u in geen tijd een volledig diner op tafel voor uw familie en vrienden.

Draaispit (optioneel) Geïntegreerde thermometer Opbergruimte Warmhoudrek

Zwart Mat

Uitverkocht

Dankzij het grote grilloppervlak van de Robusto tovert u in geen tijd een volledig diner op tafel voor uw familie en vrienden.

Draaispit (optioneel) Geïntegreerde thermometer Opbergruimte Warmhoudrek

Robusto Img ImgMooPho NoView 1
Robusto Img ImgMooPho NoView 1142

De ultieme barbecuebeleving

Boretti
Boretti

Zijbrander

De zijbrander is ideaal om te gebruiken voor kleine gerechten, zoals sauzen of soep.

Alle details

Alle details

Verras uw familie en vrienden deze zomer met een overheerlijke barbecue! De Robusto is een krachtpatser met een groot grilloppervlak, waarmee u gemakkelijk meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. De barbecue is voorzien van twee gietijzeren grillroosters, zodat u uw gerecht die typische grillsmaak kan geven. Naast de vier hoofdbranders is de Robusto voorzien van een extra zijbrander, die gebruikt kan worden om sauzen of soepen te bereiden. Ook heeft de Robusto een opbergruimte waarin u gemakkelijk uw gasfles en barbecuegereedschap kunt opbergen. De zijtafels bieden ruimte voor ingrediënten en servies.

Geïntegreerde thermometer

De thermometer is ideaal voor het meten van de temperatuur van de barbecue.

Warmhoudrek

Het warmhoudrek is geschikt om gerechten warm te houden, groenten gaar te maken of brood te toasten.

Opbergruimte

De opbergruimte in de barbecue is perfect voor al uw barbecue accessoires. Zo hoeft u deze niet meer kwijt in de garage of schuur.

Een antwoord is alles wat u nodig heeft

Waarom een gasbarbecue?

Gasbarbecues hebben het voordeel dat ze snel en makkelijk te gebruiken zijn en een handige temperatuurregeling bieden. Bovendien zijn ze ook makkelijk te reinigen en te onderhouden.

Waarom ik zou kiezen voor het "model"

Het model Robusto wordt gekenmerkt door een uniek design geïnspireerd op Italiaanse cultuur, met een agressief, maar elegant aspect.

Waar bewaar ik de gasfles?

De voorgestelde grootte van de gasfles is 30 cm in diameter bij 47 cm in hoogte. Deze afmetingen zijn geschikt voor al onze modellen van gasbarbecues.

Hoe zit het met de montage van dit model?

Onze gebruikershandleiding begeleidt je stap voor stap bij het monteren van je gasbarbecue en in een handomdraai is je model klaar voor gebruik.