Wand dampkap 90 cm - Milano

Afbeelding vooraanzicht - 10115-BSB901ZW_Img_ImgPrdPho_FrontView.png
Image side view - 10652-BSB901ZW_Img_ImgPrdPho_SideView.png
BSB901ZW

Wand dampkap 90 cm - Milano

De ideale afzuigkap om kookgeuren tegen te gaan.

Ledverlichting Recirculatie met plasmafilter (optioneel) Naloopstand

Zwart Glanzend

Uitverkocht

De ideale afzuigkap om kookgeuren tegen te gaan.

Ledverlichting Recirculatie met plasmafilter (optioneel) Naloopstand

Toscane-rowan-heuvel-21529-unsplash

Genieten in een gezuiverde omgeving

Alle details

Alle details

Tijdens en na het koken is het prettig om geen last te hebben van kookgeuren. Deze afzuigkap beschikt over elektronische bediening en is zeer gebruiksvriendelijk. De motor met een afzuigcapaciteit van 609m3/u en stille werking is ideaal voor in uw keuken! Duurzame LED-verlichting De afzuigkap bevat twee heldere vierkante LED-lampen aan de onderzijde, waardoor u perfect zicht heeft op het kookoppervlak. Naloopstand De naloopstand schakelt u in na het kookproces. De laatste vet- en vuilresten in de ruimte zullen dan worden afgezogen. De naloopstand schakelt automatisch na een aantal minuten uit. Recirculatie met plasmafilter (optioneel) De afzuigkap is geschikt voor recirculatie met een PURO plasmafilter. Deze combinatie verbetert geluidloos de luchtkwaliteit. De vervuilde lucht, in zowel de keuken als de gehele kamer, wordt met deze plasmafilter afgebroken voor 99 procent.

Ledverlichting

De afzuigkap bevat twee heldere vierkante ledlampen aan de onderzijde, waardoor u perfect zicht heeft op het kookoppervlak.

Recirculatie met plasmafilter (optioneel)

Ideaal in combinatie met de PURO plasmafilter. De vervuilde lucht, in zowel de keuken als de gehele kamer, wordt met de plasmafilter voor 99 procent afgebroken.

Naloopstand

De naloopstand schakelt u in na het kookproces. De laatste vet- en vuilresten in de ruimte zullen dan worden afgezogen. De naloopstand schakelt automatisch na een aantal minuten uit.