Multifunctionele Bakoven 90cm Katalyse reiniging

Image Front View - 10565-BPON90ZWGL_Img_ImgPrdPho_FrontView.png
BPON90ZWGL

Multifunctionele Bakoven 90cm Katalyse reiniging

Deze grote oven helpt u bij het koken én schoonmaken.

Katalytische ovenwanden Braadthermometer Telescopische geleiders Automatische bereidingen Draaispit Quickstart

Zwart Glanzend

Uitverkocht

Deze grote oven helpt u bij het koken én schoonmaken.

Katalytische ovenwanden Braadthermometer Telescopische geleiders Automatische bereidingen Draaispit Quickstart

jonathan-pielmayer-616825-unsplash 100pc 1

Continu perfect resultaat

Boretti
Boretti

Ovenbediening

Selecteer met de touch control eenvoudig de gewenste ovenfunctie.

Alle details

Alle details

Snel en met gemak koken? Deze bakoven beschikt over een breed spectrum aan gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Met een grote oveninhoud van maar liefst 87 liter en een draaispit creëert u de allerlekkerste ovengerechten voor meerdere personen. En door de zelfreinigende ovenwanden is de oven na het kookproces binnen no-time schoon. Zelfreinigende ovenwanden Aan de binnenzijde van de oven zijn zelfreinigende wanden bevestigd die bakvetten opnemen. Door het gebruik van de CLEAN-functie vernietigt de ‘katalytische’ wand alle opspattende vetten via oxidatie. De schoonmaak van de binnenkuip wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Na afloop neemt u met een doek alle overgebleven resten af en de oven is binnen een handomdraai weer schoon! Veilig koken Met Boretti bent u verzekerd van een veilig bakproces. Door de telescopische geleiders schuift u de gerechten met gemak in en uit de oven. Uw handen verbranden of het knoeien van vet en vuilresten wordt daardoor minder aannemelijk. De telescopische geleiders zijn op ieder gewenst kookniveau te monteren. Daarnaast blijven de ovendeur en de zijwanden van de oven koel. Automatische bereidingen Naast alle mogelijke handmatig in te stellen functies, hebben we voor u een aantal standaard gerechten voorgeprogrammeerd zoals brood, vlees, vis en groentegerechten. De oven stelt hiermee de juiste functionaliteit en programmaduur in.

Katalytische ovenwanden

Door de katalytische ovenwanden is de oven eenvoudig schoon te maken. De wanden vernietigen opspattend vet en u hoeft alleen met een doek de overgebleven resten te verwijderen.

Braadthermometer

De braadthermometer meet de kerntemperatuur van het vlees voor een perfecte garing van uw gerechten. 

Telescopische geleiders

De telescopische geleiders zorgen ervoor dat u de gerechten gemakkelijk in en uit de oven kan schuiven. Uw handen verbranden of knoeien met vet en vuilresten zijn daarmee verleden tijd.