Inductie kookplaat 80cm 4 zones met flexzone

Image Front View - 10596-BI80_Img_ImgPrdPho_FrontView.png
BI80

Inductie kookplaat 80cm 4 zones met flexzone

Een flexibele kookplaat voor al uw culinaire creaties.

Flexzones Boosters Slide controle Kinderslot Automatische warmhoud- en sudderstand Pauzefunctie

Zwart Glanzend

Uitverkocht

Een flexibele kookplaat voor al uw culinaire creaties.

Flexzones Boosters Slide controle Kinderslot Automatische warmhoud- en sudderstand Pauzefunctie

Gratis levering
Gratis, geen contactlevering
Garantie
2 jaar beperkte garantie
Care
Service, op elk moment
bay-beach-dawn-745204

Functionele elegantie

Alle details

Alle details

Vooruitstrevend en stijlvol. Met deze inductiekookplaat heeft u het beste in huis voor overheerlijke gerechten. De kookplaat is voorzien van vier zones, inclusief boosterfunctie en een flexzone. De boosters zorgen voor een snelle en efficiënte temperatuurstijging en met de flexzone kunt u zelf de indeling van de kookplaat bepalen. Flexzone Reiken uw culinaire ambities verder dan een standaard kookoppervlak? Geen probleem. De zone linksachter en linksvoor kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot één grote zone. Hierdoor wordt de kookplaat geschikt voor het gebruik van een grote grillplaat, teppanyaki-plaat of een langwerpige pan. Daarnaast kunt u de kookzones nog steeds apart van elkaar gebruiken. Zo worden de meest uitdagende creaties mogelijk! Sliderbediening Om het gebruiksgemak te vergroten heeft deze kookplaat een sliderbediening om de zones te bedienen. Daarnaast kunt u per zone een digitale timer activeren, waardoor u een optimale controle heeft over het kookproces. Automatische warmhoud- en sudderstand De automatische warmhoud- en sudderstand zorgt voor de ideale temperatuur voor het warmhouden (70°C) van een gerecht en om een gerecht te laten sudderen (85°C – 92°C).

Flexzones

Dankzij de flexzones kunt u aangrenzende zones met elkaar verbinden tot één groot kookoppervlak. Koken met een grote grillplaat of langwerpige pan was nog nooit zo gemakkelijk.

Boosters

De boosterfunctie op de kookplaat is perfect voor een snelle en intense verhitting. Zo kunt u een gerecht extra snel opwarmen.

Slide control per zone

Om het gebruiksgemak te vergroten heeft deze kookplaat apart instelbare zones met een eigen slider-bediening. Hiermee schakelt u per zone de gewenste stand in, zonder eerst een zone te selecteren via een centraal menu.

Automatische warmhoud- en sudderstand

Deze functie zorgt voor de ideale temperatuur voor het warmhouden (70°C) van een gerecht en om een gerecht te laten sudderen (85°C – 92°C).

Kinderslot

Om te voorkomen dat kinderen per ongeluk de kookplaat inschakelen, is het mogelijk om met één druk op de knop alle functies te blokkeren.

Pauzefunctie

De pauzefunctie onderbreekt alle kookprocessen, maar houdt alle instellingen in het geheugen. Een aanraking van de toets herstart alle instellingen. Handig als bijvoorbeeld de deurbel gaat.