Gasfornuis 90cm 5 branders - Toscana

 - 9751-CFBG901OW2_Img_ImgPrdPho_FrontView_WithShade.png
 - 9750-CFBG901OW2_Img_ImgPrdPho_FrontViewOpenDoors_WithShade.png
CFBG901OW/2

Gasfornuis 90cm 5 branders - Toscana

Een breed gasfornuis met een grote bakoven dat alle ruimte biedt voor culinaire passies.

Grote bakoven / XL-bakoven Telescopische geleiders Dual fuel brander Draaispit Messing branders Opbergruimte

Oud wit Glanzend

Uitverkocht

Een breed gasfornuis met een grote bakoven dat alle ruimte biedt voor culinaire passies.

Grote bakoven / XL-bakoven Telescopische geleiders Dual fuel brander Draaispit Messing branders Opbergruimte

CFBG901OW2 Img ImgMooPho NoView 1
CFBG901OW2 Img ImgMooPho NoView 2
CFBG901OW2 Img ImgMooPho NoView 3

Creëer de Italiaanse levensstijl in eigen huis

All the details

All the details

Dit brede Toscana gasfornuis is een aanwinst voor in uw keuken. Het fornuis bevat een kookplaat met vijf messing gasbranders en in de oven kunt u met gemak een diner bereiden voor een groot gezelschap. Grote bakoven De grote oven van 87 liter is multifunctioneel. Het draaispit in de oven zorgt ervoor dat gevogelte en rollades tot in perfectie gegaard worden. Bakken gebeurt met Boretti daarnaast veilig: de ovendeur en zijwanden blijven koel en door de telescopische geleiders kunt u met gemak de gerechten in en uit de oven schuiven. Kookplaat De kookplaat van het fornuis is voorzien van messing branders. Deze branders zijn niet alleen duurzaam, ze zorgen ook voor betere verbranding ten opzichte van reguliere branders. Daarnaast zijn ze stiller in gebruik en hebben ze een professionele uitstraling. Verder zijn de gasbranders voorzien van automatische vonkontsteking bij het opendraaien van de knoppen en hebben ze een thermokoppelbeveiliging. Dit betekent: geen vlam is geen gas. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een sterke dual fuel wokbrander. Bij deze wokbrander kunnen de binnenste en buitenste ring apart van elkaar bediend worden. Zo kan er op hoog vermogen (5,0kW) gewokt worden en is het mogelijk om gerechten op laag vermogen (0,4kW) te sudderen. Eenvoudig schoon te maken Boretti helpt u ook ná het koken. Doordat de ovenkuip van hoogwaardige emaille is, laat deze zich opvallend makkelijk reinigen.

Telescopische geleiders

De telescopische geleiders zorgen ervoor dat u de gerechten gemakkelijk in en uit de oven kan schuiven. Uw handen verbranden of knoeien met vet en vuilresten zijn daarmee verleden tijd.

Dual fuel brander

Met de dual fuel brander kan een zeer hoog (5,0 kW) en een zeer laag vermogen (0,4 kW) worden behaald. Hierdoor kan de brander als wokbrander én sudderbrander worden gebruikt.

Draaispit (optioneel)

Wilt u uw gasten echt verrassen? Het draaispit zorgt ervoor dat gevogelte en rollades tot in de perfectie gegaard worden.

Messing branders

Aan het materiaal herkent u de chef. Messing branders zijn duurzaam, zorgen voor een betere verbranding in vergelijking met reguliere branders en hebben een professionele uitstraling.

Grote bakoven / XL-bakoven

De grote bakoven geeft u de flexibiliteit om meerdere gerechten voor uw familie en vrienden te bereiden.

Opbergruimte

De opbergruimte van het fornuis geeft u de ruimte om al uw keukengerei bij de hand te hebben en achteraf netjes op te bergen.