Wijnklimaatkast 82cm Onderbouw, 41 flessen

Product Photography - 10528-BPWKN82ZGAN_Img_ImgPrdPho_FrontView_Shade.png
BPWKN82ZGAN

Wijnklimaatkast 82cm Onderbouw, 41 flessen

Een wijnklimaatkast is een luxe toevoeging voor uw interieur en maakt het mogelijk om uw wijncollectie op de juiste manier te bewaren en te serveren.

Temperatuurzones UV-protectie Verstelbare flessendragers Greeploze keuken

Antraciet Mat

Uitverkocht

Een wijnklimaatkast is een luxe toevoeging voor uw interieur en maakt het mogelijk om uw wijncollectie op de juiste manier te bewaren en te serveren.

Temperatuurzones UV-protectie Verstelbare flessendragers Greeploze keuken

Druiven Detail 2000px 100pc 1

Bewaren én serveren in perfectie

Boretti
Boretti

Temperatuurzones

Creëer het perfecte klimaat Deze wijnklimaatkast heeft twee regelbare klimaatzones voor het bewaren van een brede selectie aan wijnsoorten. Zo bewaart u gemakkelijk witte en rode wijnen.

Boretti
Boretti

Ledverlichting

Ultieme eyecatcher De ledverlichting aan de binnenzijde van de kast geeft een luxe presentatielicht. Zowel met deur open als met deur dicht wordt uw wijncollectie sfeervol gepresenteerd.

Boretti
Boretti

Houten uitschuifbare legplateaus

Presenteren en serveren Dankzij de telescopische geleiders zijn de houten legplateaus volledig uittrekbaar. Hierdoor kunt u overzichtelijk en eenvoudig wijnen opslaan of uitnemen voor gebruik.

Alle details

Alle details

Als echte wijnliefhebber is een wijnklimaatkast onmisbaar in de keuken. Uw favoriete wijnen smaken namelijk het best als ze op de juiste manier bewaard en op de juiste temperatuur geschonken worden. Deze wijnklimaatkast biedt ruimte voor 41 flessen. Met twee regelbare temperatuurzones bewaart u zowel witte als rode wijnen op de juiste temperatuur. Eyecatcher in de keuken De combinatie van glas en hout bij deze wijnklimaatkast geeft die luxueuze touch aan uw keuken. Met keuze uit meerdere verlichtingsscenario’s kunt u uw wijncollectie, zowel met deur open als deur dicht, sfeervol presenteren. Een absolute eyecatcher voor in iedere keuken! Smaakbehoud van de wijn De wijnklimaatkast is voorzien van isolatieglas deuren met uv-bescherming. De samenstelling van het glas reflecteert uv-straling, waardoor verlies van smaak van uw wijnen wordt uitgesloten. Tevens zorgt de vibratiedemper voor smaakbehoud. Uitschuifbare legplateaus De houten legplateaus zijn door de telescopische geleiders volledig uittrekbaar. Hierdoor kunt u overzichtelijk en gemakkelijk wijnen opslaan of uitnemen voor gebruik. De flessendragers, waarop de wijnen rusten, zijn uitneembaar. Hierdoor kunnen normale bordeauxflessen (0,75l) en ook grotere magnum flessen (1,5l) worden opgeslagen. Voor een greeploze keuken De greeploze onderbouw wijnklimaatkast heeft een deurframe van 745 mm hoogte. Dit sluit aan op de deurhoogtes van de meeste keukenfabrikanten (raster 13). De greeplijst kan boven de wijnklimaatkast doorlopen, zodat het stijlvolle lijnenspel in uw keuken niet wordt onderbroken.

Temperatuurzones

Deze wijnklimaatkast heeft twee regelbare klimaatzones voor het bewaren van een brede selectie aan wijnsoorten. Zo bewaart u gemakkelijk witte en rode wijnen.

Uv-bescherming

De wijnklimaatkast is voorzien van isolatieglasdeuren met uv-bescherming. De samenstelling van het glas reflecteert uv-straling, waardoor verlies van smaak van uw wijn wordt uitgesloten.

Verstelbare flessendragers

De flessendragers, waarop de wijnen rusten, zijn verstelbaar. Hierdoor kunt u normale bordeauxflessen (0,75 l) en grotere magnumflessen (1,5 l) opslaan.